Η Benle Ye Organic Inc., η οποία είναι από τις λίγες εταιρείες στον κόσμο που παράγει ξύλινα επιτραπέζια σκεύη μιας χρήσης. Ξεκίνησε τις δραστηριότητές της Ε&Α στις εγκαταστάσεις της που ιδρύθηκαν στη Sakarya/Akyazı τον Μάρτιο του 2020. Η εταιρεία μας, η οποία εξακολουθεί να κατέχει τον τίτλο της πρώτης εταιρείας που ιδρύθηκε στην Τουρκία στον τομέα αυτό, συγκαταλέγεται επίσης στις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως.

Η μείωση των περιβαλλοντικών προβλημάτων που δημιουργούνται από τη ρύπανση και τα πλαστικά απόβλητα στον κόσμο θα είναι δυνατή μόνο χάρη στην επιλογή μας πιο φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων, ειδικά στην κατηγορία “μιας χρήσης”. Ιδρύθηκε με στόχο την προστασία της φύσης και την επένδυση σε ένα καθαρότερο και πιο βιώσιμο μέλλον, η εταιρεία μας είναι περήφανη που παράγει πιο υγιεινά και πιο φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα για όλους.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εγγυηθούμε ότι η τυποποίηση και η ποιότητα παρέχονται στα προϊόντα μας με τα πιστοποιητικά μας  ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001 και Mold-Mushroom-Odor, και ότι τα προϊόντα μας είναι ευαίσθητα και κατάλληλα για την υγεία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος, με την έγκριση του Υπουργείου Γεωργίας και Δασών.